Qui som

COFAC


COFAC és avui dia una de les Organitzacions del Sector de Ferreteria de major volum de negoci de l'Estat. Constituïda com a Societat Cooperativa, engloba 223 associats (tots ells, propietaris), i prop de 280 punts de Venda. Està present en 25 províncies i en 13 Comunitats Autònomes.

La central de la marca COFAC propietat de "Quality Ferreteria Plus, S.C.C.L." està situada a Parets del Vallès (Barcelona), al Polígon Industrial Can Volart, ocupant un total de 25.000 m2 propietat de la Cooperativa. La situació estratègica de les instal·lacions permet una agilitat logística fonamental per donar el millor servei als seus socis.

Actualment disposa d'un magatzem amb una Superfície Total de 20.500 metres quadrats, dels quals, una part comprèn una sitja totalment automatitzada de 18 metres d'altura, amb un volum útil de 54.000 metres cúbics. A més està dotat de G.S.A., amb radiofreqüència que permet una millor gestió de les ubicacions del producte, optimització d'inventaris, una millor gestió d'estocs i un sistema de treball on-line. Els Magatzems del Grup alberguen prop de 30.000 referències de producte.