COFAC © 2018 info@cofac.es
   
Fes una cerca dels teus productes

  Segueix-nos a:
   
          

|   COFAC   |   Empresa   |   Serveis   
 

SERVEIS

COMERCIAL I MÀRQUETING

Des del Departament Comercial es gestionen totes les col·leccions de producte de la Cooperativa i es presten serveis de suport comercial a tots els socis. A més es porten a terme promocions de compres conjuntes dinàmiques per a benefici dels socis.

El Departament de Màrqueting és responsable de l'elaboració del Pla Promocional de la Cooperativa i de la gestió de tots els elements de comunicació interna i externa, realització de fullets d'oferta comercial, catàlegs, suport als socis en el disseny dels punts de venda, definició dels paràmetres d' identitat Corporativa, etc.

EXPANSIÓ I VENDES

Dóna suport a la gestió diària dels Punts de Venda en tot el territori. Aquest departament és el principal enllaç entre els socis de la Cooperativa i el Departament Comercial i Màrqueting, intercanviant tota la informació i gestionant solucions d'una manera ràpida i eficaç. Des d'aquest departament també s'atenen les sol·licituds d'entrada en la Cooperativa per part de futurs socis.

RECURSOS HUMANS

S'encarrega de la gestió del Capital humà de la Cooperativa, fomentant l'estabilitat laboral, la formació interna, i el desenvolupament professional de tots els seus cola·laboradors.

ADMINISTRACIÓ

Entre altres funcions, des d'aquest departament se centralitzen tots els pagaments a Proveïdors tant de socis com de la Cooperativa, i es presten serveis de tipus comptable, fiscal i financer.

SISTEMES D'INFORMACIÓ

Des d'aquest Departament, es presten serveis d'Informació i tecnològics tant a nivell intern (manteniment de hardware, software, etc) , com a nivell extern, dirigit als socis de la Cooperativa.

La Intranet accesible únicament per socis, és avui dia, una de les més avançades del sector de ferreteria i ofereix tot tipus d'informació on-line de gran interès per a la marxa del negoci; plantilles, gestió de comandes, consulta de compres conjuntes, ofertes, estadístiques de venda per articles, famílies, sub families, etc.

LOGÍSTICA

COFAC disposa avui dia, d'un dels centres logístics més avançats del sector, sent aquest un dels punts més forts de la Cooperativa. Gràcies a una superfície total de 20.500 metres quadrats, que inclou una silo automàtic de 18 metres d'altura (54.000 metres cúbics), i la implantació del sistema de ràdio freqüència (Adaia), els socis de Cofac gaudeixen d'un servei ràpid i eficaç. Els magatzems de la Cooperativa alberguen al voltant de 30.000 referències de producte.

Nuestras marcas