COFAC © 2018 info@cofac.es
   
Fes una cerca dels teus productes

  Segueix-nos a:
   
          

|   COFAC   |   Empresa   |   Historia   
 

HISTÒRIA

L'origen de COFAC es remunta a 1940 quan els ferreters de Catalunya s'agrupaven per a intercanviar idees i informació i unien les seves forces per a fer compres conjuntes..

Des dels seus inicis, COFECA i FAC, es disputaven el lideratge del mercat en sana competència. Però en 1978, els presidents i els consells rectors d'ambdues companyies van decidir, amb una gran visió de futur, afrontar la fusió amb la finalitat de defensar millor els interessos dels seus socis.

Al gener de 1981, amb el trasllat dels últims estocs a les instal·lacions de Parets del Vallés, concloïa definitivament la unió i naixia així COFAC, la major organització de ferreters de l'estat.

A l'agost de 1991 després d'ampliar 4.000 m2 el magatzem, es va implantar el codi de barres en la gestió de totes les referències.

En 2002 neix Bricofac, ensenya de centres de mitjana superfície de bricolatge, amb servei de tall de fusta. Per a oferir al sector industrial un tractament diferenciat es crea Indugrup, un pas endavant en l'especialització de les diferents àrees de negoci, dintre de l'ampli món de la ferreteria. Es constitueix GRUPO COFAC que reuneix totes les ensenyes.

A l'octubre de 2004, Ferretera Balear és absorbida per COFAC, si bé els 25 socis de Ferba van seguir mantenint la seva ensenya comercial.

Al març 2005 neix la central de compres Fergrup, formada per Cofac i Cifec, reunint entre ambdues cooperatives a 350 socis i uns 450 punts de venda, i deixant oberta l'admissió a altres organitzacions. Al juliol de 2005 la Cooperativa Coinfer s'incorpora al projecte Fergrup, al gener de 2007, ho fa la gallega UNIFERSA i al gener de 2008, es va incorporar COFEDAS.

A l'any 2005 després de la implantació del S.G.A. amb radiofreqüència, finalitza l'ampliació de l'actual magatzem automàtic, la superfície del qual és de 3.000 m2, amb una altura màxima de 18 m i un total de 54.000 m3. Aquest sistema permet una millor gestió dels recursos, amb trazabilitat dels productes, optimització i gestió d'estocs, obtenint així una important fiabilitat en el procés de separació de comandes.

Nuestras marcas